En niet zomaar een kopje thee. We gaan thee drinken van Living Tea. Ze leveren thee van “living tea trees”. Zeer oude theebomen die in een natuurlijke omgeving groeien, vrij van chemische meststoffen, pesticiden en verdelgers. De passie van Living Tea zorgt er voor dat ze elk seizoen met een toepasselijke selectie van thee komen. Elk met een bijzondere smaak met bijbehorende ervaring. Living Tea omarmt de harmonie tussen natuur en cultuur. Geheel in lijn met het gedachtegoed van Rivier Boom Berg & Meer. Lees meer inspirerende verhalen op hun site.

En ondanks het heel speciale kopje thee is ons gesprek uiteraard geheel vrijblijvend.

Gewoon genieten van de thee en ons gesprek. Wellicht komen we op een punt dat je opmerkt dat je met het trainen van Zen met eventueel een snufje Chi Kung dichterbij of zelfs óp je persoonlijke weg komt. Of dat je daadwerkelijk wilt gaan ervaren of die onderzoeken over effecten van Zen en Chi Kung ook voor jou gelden.

Wat mij betreft zal het in ieder geval een plezierig gesprek zijn.

Weet wel dat het beoefenen van Zen en Chi Kung tijd zal vergen. Heb je genoeg focus, en geduld? Met inzet en toewijding komen er antwoorden op vragen, ga je (en wellicht ziet je omgeving dat sneller dan jezelf) veranderingen opmerken.

Vul je gegevens hieronder in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.