In een overzichtelijke cursus van 14 wekelijkse lessen leer je een aantal basisprincipes van  Zhan Zhuang Kung (uitgesproken als ‘djam djong koeng’). Zhan Zhuang is een stijl binnen Chi Kung (Qi Gong). Deze stijl wordt wel eens ‘staan als een boom’ genoemd. Stille staande houdingen vormen de krachtige kern van de trainingen, omgeven door bewegende oefeningen, die op deze stilstaande houdingen zijn gebaseerd.

Deze eenvoudige en rustige oefeningen behoren tot de traditionele Chinese geneeskunde en hebben bij regelmatige herhaling een grote, versterkende en helende kracht. Goed voor het opbouwen van je energie, vitaliteit, welzijn, bewustzijn en gezondheid. Of op een andere manier gezegd, je bouwt je interne systeem op. Meer en een betere stroom van chi (energie).

In deze cursus leer je:

  • hoe je de warming up kunt doen voor een training,
  • een aantal basishoudingen en bewegingen,
  • hoe je na een training je de cooling down kunt doen.

Na de introductiecursus heb je voldoende in huis om zelfstandig verder te kunnen trainen. Het trainen in een groep na de introductietraining is aan te bevelen.

De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 15 pers. De duur van de training is 1 uur. Neem sloffen of dikke sokken mee.

Bij voldoende belangstelling start de eerstvolgende cursus.

Datum en tijdstip: nader te bepalen
Leraar: Jeroen van Deutekom
Bijdrage: bestaat uit lesgeld en daarnaast nog een bijdrage aan de huur van de locatie (nader te bepalen).

Heb je interesse om deze introductiecursus te volgen vul dan je gegevens hieronder in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.