“Jeroen is veel meer dan een zen-leraar. Hij heeft het vermogen om de ‘ernstige zaak van leven en dood’ op een lichte en inspirerende manier te verwoorden. Alles aan hem straalt rust en wijsheid uit. In elk gesprek met Jeroen wordt er iets bij me losgemaakt. Dat is slechts weinigen gegeven. Hij heeft het vermogen om dimensies te betreden die zonder jarenlange oefening en voor de meeste ‘gewone stervelingen’ verborgen blijven. Als gids wijst hij de weg naar een optimalisatie van het persoonlijk energieveld. Hij neemt blokkades weg en helpt je je een leef- en/of werkomgeving te creëren waarin je optimaal kunt functioneren en groeien. Niet alleen als (tri) atleet maar tevens als vader van een groot gezin en als ondernemer is dit van onschatbare waarde.”

Christian Albers, Triatleet

“Jeroen geeft een prettige en duidelijke uitleg over zen meditatie, met ruimte voor eigen invulling. Hij maakt het niet zweverig, maar brengt er eerder nuchterheid in.”

Léon Ouwerkerk (opdrachtgever 'Zen bedrijfstraining'), Centrum Wiskunde & Informatica

“Het individuele traject dat ik deed bij Jeroen volgde een heel eigen, organisch pad. Ik ben ik heel blij dat Jeroen een tijdje met me ‘op heeft kunnen lopen’. Na de eerste paar keer samen mediteren, heb ik dat verder zelf uitgebouwd en hebben we ‘alleen’ nog gesprekken gevoerd. Jeroen heeft mij – naast kennis met betrekking tot mediteren en (Zen)Boeddhisme – vooral veel geleerd over anders kijken, relativeren en (het zoeken naar) een bepaalde lichtheid. Leading by example is bij uitstek van toepassing op Jeroen, maar tegelijkertijd geeft hij regelmatig voorbeelden uit zijn eigen leven om te illustreren dat hij ook soms nog worstelt. Integer, menselijk, betrokken en gedreven om zijn kennis te delen, dat is Jeroen!”

Deelneemster individueel traject

“De manier waarop Jeroen mij heeft kennis laten maken met Zen meditatie is bijzonder; hij nam heel snel de vooroordelen weg door heel nuchter en oprecht aan te geven wat het voor mij zou kunnen doen, en wat niet. Hij heeft heel goed gekeken en geluisterd naar wat voor mij het beste zou kunnen werken. Door middel van passende literatuur raakte ik verder geïnteresseerd en ben zo gestart met mediteren. Vervolgens heb ik in individuele sessies goeie coaching & tips gekregen over mijn houding ademhaling en hoe ik moet omgaan met alles wat er tijdens de meditatie in mijn hoofd gebeurt. Met oprechte interesse houdt hij me bijna wekelijks scherp! Kort gezegd; een down to earth, pragmatische vasthoudende personal Zen coach!”

Erik Wolkenfelt (deelnemer individueel traject), LinkedIn

“Ik was sceptisch bij aanvang, maar al snel overtuigd. Jeroen heeft laten zien dat je met een nuchtere en zelfs praktische aanpak meer perspectief en balans kunt aanbrengen in je leven door eenvoudige oefeningen. Daarnaast hebben onze gesprekken diepe indruk achter gelaten.”

Thessa Bouber (deelneemster individueel traject)

“Lieve Jeroen, je straalt de liefde uit. Je hebt zazen levend voor me gemaakt. Dank je wel voor je wijze lessen.”

Deelnemer workshop Introductie Zen meditatie

“Veel dank uit mijn hart voor de leermomenten tijdens de zazenlessen.”

Deelnemer workshop Introductie Zen meditatie

“Een inspiratie voor aards versus meditatie, gewoon en toch vol!”

Deelnemer workshop Introductie Zen meditatie

“Lieve Jeroen, Superleuk om op jouw manier kennis te hebben gemaakt met zenmeditatie. Het kan dus wél op een serieuze én luchtige manier. Hartelijk dank!”

Deelneemster workshop Introductie Zen meditatie

“Lieve Jeroen, Wat heb je op een mooie gedreven en speelse wijze ons kennis laten maken met zazen. Dank je voor je lieve en aandachtige aanwezigheid.”

Deelneemster workshop Introductie Zen meditatie